Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, mąka pszenna graham, drożdże, naturalny zakwas żytni, płatki ziemniaczane, sól.
Waga: 0,45 g
Chleb razowy powstaje przez jednorazowe zmielenie mąki (stąd staropolska nazwa: jeden raz, tj. razowy). Grubo zmielone ziarna zawierają otręby, których brak w chlebie białym, stąd więcej w nim błonnika i składników mineralnych, przez co jest popularny wśród osób chcących się zdrowo odżywiać.
Składniki: mąka razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, płatki żytnie, płatki jęczmienne, siemię lnu, żyto krojone, sól
Waga: 0,60 kg
Chleb razowy powstaje przez jednorazowe zmielenie mąki (stąd staropolska nazwa: jeden raz, tj. razowy). Grubo zmielone ziarna zawierają otręby, których brak w chlebie białym, stąd więcej w nim błonnika i składników mineralnych, przez co jest popularny wśród osób chcących się zdrowo odżywiać.
Składniki: mąka razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, płatki żytnie, płatki jęczmienne, siemię lnu, żyto krojone, sól
Waga: 0,60 kg
Pomimo pojawienia się w ostatnich latach wielu nowych oraz powrotu do niegdyś wypiekanych gatunków chleba pieczywo pszenne wciąż należy do najpopularniejszych. Przyjemny zapach, rumiana skórka i delikatne wnętrze o słodkawym smaku powodują, że trudno mu się oprzeć.
Składniki: mąka pszenna, zakwas pszenny, drożdże, margaryna, sól.
Waga: 0,60 kg
Chleb żytni jest coraz popularniejszy wśród osób dbających o zdrowie i dobrą sylwetkę. Nie tylko pomaga podczas odchudzania, ale również zapobiega chorobom nowotworowym i układu krążenia. Cechą charakterystyczną naszego chleba żytniego jest wysoka zawartość tego zboża (94%) i brak drożdży, dzięki czemu otrzymują Państwo niewielki, ale ciężki bochenek o bardzo wyrazistym smaku.
Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól.
Waga: 0,60 kg
Spośród innych roślin soja wyróżnia się wysoką zawartością białka o bardzo dobrym składzie aminokwasowym. Ziarno soi dostarcza również witamin i składników mineralnych. Spośród witamin na uwagę zasługuje dość duża zawartość witamin z grupy B. Nasiona soi są również doskonałym Ĺşródłem wapnia, fosforu, żelaza, magnezu.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, soja, płatki ziemniaczane, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, sól.
Waga: 0,50 kg
Odpowiednio dobrane wysokowartościowe składniki zapewnią Ci wszystko to, co w chlebie najlepsze - naturalny zakwas, cięte ziarna żyta, płatki owsiane, ziarna słonecznika i siemię lniane.
Składniki: mąka żytnia, zakwas naturalny, mąka pszenna, drożdże, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, słonecznik, żyto krojone, mączka sojowa, sól.
Waga: 0,40 kg
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, sól.
Waga: 0,70 kg
Ważnym składnikiem chleba pułtuskiego jest kminek. Już nasi przodkowie wiedzieli, że doskonale pobudza on trawienie, dlatego często znajdziemy go w ciężkostrawnych potrawach kuchni staropolskiej. Wzmacnia on procesy przemiany materii, jest również zalecany kobietom w okresie karmienia piersią.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, kminek, sól.
Waga: 0,50 kg
Składniki: mąka pszenna, ziarna słonecznika, pszenicy, brązowe siemię lniane, sezam, ziarna żyta, płatki żytnie, mąka żytnia, mąka pszenna graham, słód pszenny, płatki ziemniaczane, drożdże, sól.
Waga: 0,30 kg
Składniki: mąka pszenna, cukier, drożdże, margaryna, olej, sól.
Waga: 0,50 kg
Chleb razowy powstaje przez jednorazowe zmielenie mąki (stąd staropolska nazwa: jeden raz, tj. razowy). Grubo zmielone ziarna zawierają otręby, których brak w chlebie białym, stąd więcej w nim błonnika i składników mineralnych, przez co jest popularny wśród osób chcących się zdrowo odżywiać.
Składniki: mąka razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, płatki żytnie, płatki jęczmienne, siemię lnu, żyto krojone, sól
Waga: 0,60 kg
Składniki: mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, olej słonecznikowy, słonecznik, sól.
Waga: 0,45 kg
Chleb Magnat posiada niezwykły aromat oraz specyficzny wygląd skórki i miękiszu, przypominający wiejskie, domowe pieczywo. Jest to zaleta uzyskana dzięki niepowtarzalnemu doborowi składników. Oryginalny wygląd miękiszu i duże pory, zostały uzyskane dzięki długiemu procesowi fermentacji. Charakteryzuje się długotrwałą świeżością i niepowtarzalnym smakiem - smakiem tradycji!
Składniki: mąka pszenna , mąka żytnia, woda, sól, kwas pszenny, słód pszenny.
Waga: 0,50 kg
Chleb pasterski cechuje się pierwotną naturalnością i delikatności. Składnikiem, który nadaje mu wyjątkowy smak jest jogurt z wysokiej jakości mleka, który stanowi bazę delikatnego zaczynu pszennego. O wyjątkowym charakterze tego chleba decyduje również staranny i długi proces wyrobu i obróbki ciasta. Dzięki temu pieczywo jest naturalne jak górskie łąki, którym zawdzięcza swą nazwę.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże, świeże mleko, kwas pszenny, mąka jęczmienna słodowa, mąka pszenna słodowa, mąka ziemniaczana, jogurt.
Waga: 0,50 kg
Waga: 0,60 kg
Ziarna słonecznika są jak multiwitamina, bo dostarczają wielu cennych składników. Zawierają też dużo białka, tłuszczów, prowitaminy A, witamin E, B i F, błonnika, folacyny, potasu, żelaza i cynku.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, ziarno słonecznika, płatki ziemniaczane, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, żyto krojone, sól.
Waga: 0,35 kg
W naszej ofercie znajduje się wiele zdrowych, pełnoziarnistych chlebów, wśród nich chleb dyniowy o charakterystycznym porowatym miękiszu. Pestki dyni to cenne Ĺşródło witaminy E, B1, B2, B6, A, C i D, poza tym zawierają tokoferol znany jako witamina płodności i są stosowane w wielu kulturach jako afrodyzjak.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, woda, pestki dyni, słonecznik, płatki ziemniaczane, płatki jęczmienne, płatki pszenne, siemię lnu, sól.
Pieczywo o wysokich walorach dietetycznych i zdrowotnych. Wypiekane metodą tradycyjną z mąki żytniej wzbogaconej dodatkiem ziaren. Dzięki zawartości ziaren pszenicy, żyta, owsa, jęczmienia, sezamu, lnu, słonecznika chleb ten wpływa korzystnie na przemianę materii oraz wzbogaca dietę w białko, żelazo, cynk wapń, witaminy z grupy B. Chleb 7 ziaren to prawdziwy sprzymierzeniec w codziennej trosce o wymarzoną sylwetkę.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, drożdże, płatki owsiane, płatki żytnie,
płatki jęczmienne, słonecznik, żyto krojone, sól.
Waga: 0,40 kg
Pełnorazowy chleb to podstawa żywienia. Taki jest właśnie chleb sądecki. Chleb ten produkowany jest tradycyjną metodą fermentacji wielofazowej z użyciem naturalnego zaczątku. Czas fermentacji trwa kilkanaście godzin. dzięki czemu zachowuje długo świeżość i cechuje się oryginalnym tradycyjnym smakiem!
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, mąka razowa żytnia, siemię lniane, słonecznik,
drożdże, sól.
Waga: 0,60 kg
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, drożdże, kminek, płatki jęczmienne, siemię lnu, sól
Waga: 0,70 kg
Składniki: mąka pszenna, ziarna słonecznika, pszenicy, brązowe siemię lniane, sezam, ziarna żyta, płatki żytnie, mąka żytnia, mąka pszenna graham, słód pszenny, płatki ziemniaczane, drożdże, sól.
Waga: 0,30 kg
Chleb Magnat posiada niezwykły aromat oraz specyficzny wygląd skórki i miękiszu, przypominający wiejskie, domowe pieczywo. Jest to zaleta uzyskana dzięki niepowtarzalnemu doborowi składników. Oryginalny wygląd miękiszu i duże pory, zostały uzyskane dzięki długiemu procesowi fermentacji. Charakteryzuje się długotrwałą świeżością i niepowtarzalnym smakiem - smakiem tradycji!
Składniki: mąka pszenna , mąka żytnia, woda, sól, kwas pszenny, słód pszenny.
Waga: 0,50 kg
W naszej ofercie znajduje się wiele zdrowych, pełnoziarnistych chlebów, wśród nich chleb dyniowy o charakterystycznym porowatym miękiszu. Pestki dyni to cenne Ĺşródło witaminy E, B1, B2, B6, A, C i D, poza tym zawierają tokoferol znany jako witamina płodności i są stosowane w wielu kulturach jako afrodyzjak.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, woda, pestki dyni, słonecznik, płatki ziemniaczane, płatki jęczmienne, płatki pszenne, siemię lnu, sól.
Odpowiednio dobrane wysokowartościowe składniki zapewnią Ci wszystko to, co w chlebie najlepsze - naturalny zakwas, cięte ziarna żyta, płatki owsiane, ziarna słonecznika i siemię lniane.
Składniki: mąka żytnia, zakwas naturalny, mąka pszenna, drożdże, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, słonecznik, żyto krojone, mączka sojowa, sól.
Waga: 0,40 kg
Chleb pasterski cechuje się pierwotną naturalnością i delikatności. Składnikiem, który nadaje mu wyjątkowy smak jest jogurt z wysokiej jakości mleka, który stanowi bazę delikatnego zaczynu pszennego. O wyjątkowym charakterze tego chleba decyduje również staranny i długi proces wyrobu i obróbki ciasta. Dzięki temu pieczywo jest naturalne jak górskie łąki, którym zawdzięcza swą nazwę.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże, świeże mleko, kwas pszenny, mąka jęczmienna słodowa, mąka pszenna słodowa, mąka ziemniaczana, jogurt.
Waga: 0,50 kg
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, sól.
Waga: 0,70 kg
Pomimo pojawienia się w ostatnich latach wielu nowych oraz powrotu do niegdyś wypiekanych gatunków chleba pieczywo pszenne wciąż należy do najpopularniejszych. Przyjemny zapach, rumiana skórka i delikatne wnętrze o słodkawym smaku powodują, że trudno mu się oprzeć.
Składniki: mąka pszenna, zakwas pszenny, drożdże, margaryna, sól.
Waga: 0,60 kg
Ważnym składnikiem chleba pułtuskiego jest kminek. Już nasi przodkowie wiedzieli, że doskonale pobudza on trawienie, dlatego często znajdziemy go w ciężkostrawnych potrawach kuchni staropolskiej. Wzmacnia on procesy przemiany materii, jest również zalecany kobietom w okresie karmienia piersią.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, kminek, sól.
Waga: 0,50 kg
Chleb razowy powstaje przez jednorazowe zmielenie mąki (stąd staropolska nazwa: jeden raz, tj. razowy). Grubo zmielone ziarna zawierają otręby, których brak w chlebie białym, stąd więcej w nim błonnika i składników mineralnych, przez co jest popularny wśród osób chcących się zdrowo odżywiać.
Składniki: mąka razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, płatki żytnie, płatki jęczmienne, siemię lnu, żyto krojone, sól
Waga: 0,60 kg
Chleb razowy powstaje przez jednorazowe zmielenie mąki (stąd staropolska nazwa: jeden raz, tj. razowy). Grubo zmielone ziarna zawierają otręby, których brak w chlebie białym, stąd więcej w nim błonnika i składników mineralnych, przez co jest popularny wśród osób chcących się zdrowo odżywiać.
Składniki: mąka razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, płatki żytnie, płatki jęczmienne, siemię lnu, żyto krojone, sól
Waga: 0,60 kg
Pieczywo o wysokich walorach dietetycznych i zdrowotnych. Wypiekane metodą tradycyjną z mąki żytniej wzbogaconej dodatkiem ziaren. Dzięki zawartości ziaren pszenicy, żyta, owsa, jęczmienia, sezamu, lnu, słonecznika chleb ten wpływa korzystnie na przemianę materii oraz wzbogaca dietę w białko, żelazo, cynk wapń, witaminy z grupy B. Chleb 7 ziaren to prawdziwy sprzymierzeniec w codziennej trosce o wymarzoną sylwetkę.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, drożdże, płatki owsiane, płatki żytnie,
płatki jęczmienne, słonecznik, żyto krojone, sól.
Waga: 0,40 kg
Spośród innych roślin soja wyróżnia się wysoką zawartością białka o bardzo dobrym składzie aminokwasowym. Ziarno soi dostarcza również witamin i składników mineralnych. Spośród witamin na uwagę zasługuje dość duża zawartość witamin z grupy B. Nasiona soi są również doskonałym Ĺşródłem wapnia, fosforu, żelaza, magnezu.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, soja, płatki ziemniaczane, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, sól.
Waga: 0,50 kg
Pełnorazowy chleb to podstawa żywienia. Taki jest właśnie chleb sądecki. Chleb ten produkowany jest tradycyjną metodą fermentacji wielofazowej z użyciem naturalnego zaczątku. Czas fermentacji trwa kilkanaście godzin. dzięki czemu zachowuje długo świeżość i cechuje się oryginalnym tradycyjnym smakiem!
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, mąka razowa żytnia, siemię lniane, słonecznik,
drożdże, sól.
Waga: 0,60 kg
Waga: 0,60 kg
Składniki: mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, olej słonecznikowy, słonecznik, sól.
Waga: 0,45 kg
Ziarna słonecznika są jak multiwitamina, bo dostarczają wielu cennych składników. Zawierają też dużo białka, tłuszczów, prowitaminy A, witamin E, B i F, błonnika, folacyny, potasu, żelaza i cynku.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, ziarno słonecznika, płatki ziemniaczane, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, żyto krojone, sól.
Waga: 0,35 kg
Składniki: mąka pszenna, cukier, drożdże, margaryna, olej, sól.
Waga: 0,50 kg
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, mąka pszenna graham, drożdże, naturalny zakwas żytni, płatki ziemniaczane, sól.
Waga: 0,45 g
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, drożdże, kminek, płatki jęczmienne, siemię lnu, sól
Waga: 0,70 kg
Chleb żytni jest coraz popularniejszy wśród osób dbających o zdrowie i dobrą sylwetkę. Nie tylko pomaga podczas odchudzania, ale również zapobiega chorobom nowotworowym i układu krążenia. Cechą charakterystyczną naszego chleba żytniego jest wysoka zawartość tego zboża (94%) i brak drożdży, dzięki czemu otrzymują Państwo niewielki, ale ciężki bochenek o bardzo wyrazistym smaku.
Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól.
Waga: 0,60 kg
Chleb razowy powstaje przez jednorazowe zmielenie mąki (stąd staropolska nazwa: jeden raz, tj. razowy). Grubo zmielone ziarna zawierają otręby, których brak w chlebie białym, stąd więcej w nim błonnika i składników mineralnych, przez co jest popularny wśród osób chcących się zdrowo odżywiać.
Składniki: mąka razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, płatki żytnie, płatki jęczmienne, siemię lnu, żyto krojone, sól
Waga: 0,60 kg
Pełnorazowy chleb to podstawa żywienia. Taki jest właśnie chleb sądecki. Chleb ten produkowany jest tradycyjną metodą fermentacji wielofazowej z użyciem naturalnego zaczątku. Czas fermentacji trwa kilkanaście godzin. dzięki czemu zachowuje długo świeżość i cechuje się oryginalnym tradycyjnym smakiem!
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, mąka razowa żytnia, siemię lniane, słonecznik,
drożdże, sól.
Waga: 0,60 kg
Składniki: mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, olej słonecznikowy, słonecznik, sól.
Waga: 0,45 kg
Chleb żytni jest coraz popularniejszy wśród osób dbających o zdrowie i dobrą sylwetkę. Nie tylko pomaga podczas odchudzania, ale również zapobiega chorobom nowotworowym i układu krążenia. Cechą charakterystyczną naszego chleba żytniego jest wysoka zawartość tego zboża (94%) i brak drożdży, dzięki czemu otrzymują Państwo niewielki, ale ciężki bochenek o bardzo wyrazistym smaku.
Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól.
Waga: 0,60 kg
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, sól.
Waga: 0,70 kg
Pomimo pojawienia się w ostatnich latach wielu nowych oraz powrotu do niegdyś wypiekanych gatunków chleba pieczywo pszenne wciąż należy do najpopularniejszych. Przyjemny zapach, rumiana skórka i delikatne wnętrze o słodkawym smaku powodują, że trudno mu się oprzeć.
Składniki: mąka pszenna, zakwas pszenny, drożdże, margaryna, sól.
Waga: 0,60 kg
Ważnym składnikiem chleba pułtuskiego jest kminek. Już nasi przodkowie wiedzieli, że doskonale pobudza on trawienie, dlatego często znajdziemy go w ciężkostrawnych potrawach kuchni staropolskiej. Wzmacnia on procesy przemiany materii, jest również zalecany kobietom w okresie karmienia piersią.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, mąka ziemniaczana, kminek, sól.
Waga: 0,50 kg
Waga: 0,60 kg
Składniki: mąka pszenna, cukier, drożdże, margaryna, olej, sól.
Waga: 0,50 kg
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, drożdże, kminek, płatki jęczmienne, siemię lnu, sól
Waga: 0,70 kg
Składniki: mąka pszenna, ziarna słonecznika, pszenicy, brązowe siemię lniane, sezam, ziarna żyta, płatki żytnie, mąka żytnia, mąka pszenna graham, słód pszenny, płatki ziemniaczane, drożdże, sól.
Waga: 0,30 kg
Chleb Magnat posiada niezwykły aromat oraz specyficzny wygląd skórki i miękiszu, przypominający wiejskie, domowe pieczywo. Jest to zaleta uzyskana dzięki niepowtarzalnemu doborowi składników. Oryginalny wygląd miękiszu i duże pory, zostały uzyskane dzięki długiemu procesowi fermentacji. Charakteryzuje się długotrwałą świeżością i niepowtarzalnym smakiem - smakiem tradycji!
Składniki: mąka pszenna , mąka żytnia, woda, sól, kwas pszenny, słód pszenny.
Waga: 0,50 kg
Odpowiednio dobrane wysokowartościowe składniki zapewnią Ci wszystko to, co w chlebie najlepsze - naturalny zakwas, cięte ziarna żyta, płatki owsiane, ziarna słonecznika i siemię lniane.
Składniki: mąka żytnia, zakwas naturalny, mąka pszenna, drożdże, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, słonecznik, żyto krojone, mączka sojowa, sól.
Waga: 0,40 kg
Chleb pasterski cechuje się pierwotną naturalnością i delikatności. Składnikiem, który nadaje mu wyjątkowy smak jest jogurt z wysokiej jakości mleka, który stanowi bazę delikatnego zaczynu pszennego. O wyjątkowym charakterze tego chleba decyduje również staranny i długi proces wyrobu i obróbki ciasta. Dzięki temu pieczywo jest naturalne jak górskie łąki, którym zawdzięcza swą nazwę.
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże, świeże mleko, kwas pszenny, mąka jęczmienna słodowa, mąka pszenna słodowa, mąka ziemniaczana, jogurt.
Waga: 0,50 kg
Pieczywo o wysokich walorach dietetycznych i zdrowotnych. Wypiekane metodą tradycyjną z mąki żytniej wzbogaconej dodatkiem ziaren. Dzięki zawartości ziaren pszenicy, żyta, owsa, jęczmienia, sezamu, lnu, słonecznika chleb ten wpływa korzystnie na przemianę materii oraz wzbogaca dietę w białko, żelazo, cynk wapń, witaminy z grupy B. Chleb 7 ziaren to prawdziwy sprzymierzeniec w codziennej trosce o wymarzoną sylwetkę.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas naturalny, drożdże, płatki owsiane, płatki żytnie,
płatki jęczmienne, słonecznik, żyto krojone, sól.
Waga: 0,40 kg
Spośród innych roślin soja wyróżnia się wysoką zawartością białka o bardzo dobrym składzie aminokwasowym. Ziarno soi dostarcza również witamin i składników mineralnych. Spośród witamin na uwagę zasługuje dość duża zawartość witamin z grupy B. Nasiona soi są również doskonałym Ĺşródłem wapnia, fosforu, żelaza, magnezu.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, soja, płatki ziemniaczane, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, sól.
Waga: 0,50 kg
Ziarna słonecznika są jak multiwitamina, bo dostarczają wielu cennych składników. Zawierają też dużo białka, tłuszczów, prowitaminy A, witamin E, B i F, błonnika, folacyny, potasu, żelaza i cynku.
Składniki: mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, ziarno słonecznika, płatki ziemniaczane, płatki owsiane, płatki żytnie, płatki jęczmienne, żyto krojone, sól.
Waga: 0,35 kg
Chleb żytni jest coraz popularniejszy wśród osób dbających o zdrowie i dobrą sylwetkę. Nie tylko pomaga podczas odchudzania, ale również zapobiega chorobom nowotworowym i układu krążenia. Cechą charakterystyczną naszego chleba żytniego jest wysoka zawartość tego zboża (94%) i brak drożdży, dzięki czemu otrzymują Państwo niewielki, ale ciężki bochenek o bardzo wyrazistym smaku.
Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól.
Waga: 0,60 kg